Mobila inteligenta

  • AUTHOR: mabismob
  • 17 iulie 2018
Mobila inteligenta

Mobila care se transforma si este usor customizabila se pare ca va deveni cea mai populara alegere printre designerii din intreaga lume. Aceste proiecte apartin unei companii pe nume Tetran, ei au creat piese de mobilier cu un grad foarte ridicat de flexibitate , fiind facute din materiale reciclabile. Sună complicat şi deloc la îndemână. De fapt, o locuinţă obişnuită se schimbă complet în câteva secunde. Trebuie doar să căutaţi mobilă inteligentă.

Patul apare de unde nu te aştepţi si dispare simplu si rapid, lasand locul unei canapele. Economia de spaţiu este evidentă. E drept, nu putem să vorbim şi despre economie din punct de vedere al preţului (dar daca ne gandim ca intr-un singur pret primim mai multe obiecte de mobilier, costul nu ni se mai pare exagerat). Intram astfel in era locuintelor noi, personalizate pana in cel mai mic detaliu iar cu ajutorul unor sisteme „multifuncționale”, chiar și cele mai „dificile” și mici spații pot fi transformate în camere plăcute și foarte practice.
Iar una dintre cele mai bune idei pe care le-am intalnit in ultima vreme este etajera care se transforma in masa intr-o singura clipa, fiind ideala in amenajarea spatiilor mici si nu numai.

Aceasta neobisnuita si ingenioasa piesa de mobilier este inventia companiei nemtesti German Smart Living si face parte din colectia SWING by EVE, impreuna cu alte modele de etajere transformabile, in diferite variante de culoare.

Caracteristicile etajerei transformabile
Vei vedea ce sistem simplu sta la baza etajerelor SWING: au o structura din otel si polite din diverse esente de lemn sau din materiale ce imita foarte bine lemnul. Practic, vorbim despre 5 polite suprapuse fixate pe un cadru de otel, conceput cu un sistem de glisare ce permite transformarea etajerei intr-o masa cu dimensiunile de 141 x 103 cm, cu inaltimea blatului de 77,5 centimetri.

0 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *